Individuele cursus in intimiteit en seksualiteit

Iedereen wil graag een harmonieuze, liefdevolle relatie. Weinig mensen hebben een idee hoe dit te bereiken en in stand te houden. De liefde vraagt een voortdurende investering. Intimiteit en seksualiteit zijn krachten die in iedere relatie een rol spelen.
Intimiteit is nodig voor een dieper contact tussen twee mensen, voor het durven openen en jezelf kwetsbaar durven opstellen.
Seksualiteit is het opgaan in elkaar, waarbij grenzen verdwijnen en twee mensen één worden.
Wanneer deze krachten binnen een relatie niet geëerd en gerespecteerd worden, kan een relatie scheef groeien en kan er veel onbegrip ontstaan. De passie kan uit een relatie verdwijnen, partners voelen eerder afstand dan verbinding in elkaars bijzijn, de zin in seksueel kan verdwijnen of het contact kan oppervlakkig en saai worden.
Wanneer we erin slagen de dans tussen deze krachten vloeiend te laten verlopen, zal dit de liefde in onszelf en de liefde voor elkaar versterken.


Kosten privé tantra workshop

Een privé sessie duurt 3 of 4 uur om goed de tijd voor elkaar te nemen en vindt plaats bij jullie thuis of op een andere locatie naar keuze. De kosten zijn € 75,- per uur per trainer, begeleiding door Bouwie en / of Anna (Juist de combinatie van ons samen en jullie als stel werkt heel fijn en evenwichtig). Plus reiskosten vergoeding € 0,38 / km vanuit Zwolle.

Interesse?